Dolní Rychnov - Hranice 4:3 (3:1)

21.10.2017 10:30

[mh] Do Rychnova jsme odjížděli pouze s jedním náhradníkem. Domácí na nás doslova vlétli. V 5., 9. a 11. minutě musel Smejkal lovit míč z naší branky a zdálo se, že je po zápase.
Naše hra se začala postupně zlepšovat a ve 21. minutě se nám podařilo snížit brankou Mojchera. Do konce poločasu jsme si vytvořili několik příležitostí na další snížení skóre, především Starsiak. To samé musím říct také i o soupeři.
Ze začátku druhého poločasu jsme si vytvořili opět několik šancí, ale ani jediná nevedla k brance. Soupeř však další branku přidal již na 4:1. I tak jsme se snažili hrát. V 63. minutě Starsiak a v 83. minutě David Dorotovič dokonce snížili na rozdíl jediné branky. To už jsme však hráli jen o deseti hráčích, neboť se zranil Jeňa Dorotovič a náhradníka jsme již neměli. Ke konci utkání jsme soupeře válcovali, ale branku už jsme dát nedokázali. Poté přišel hvizd rozhodčího, který zápas ukončil, ale hlavně ubral 3 minuty z herní doby a bez nějakého odůvodnění.
Celkový výkon byl dnes uspokojující, a dokonce Rychnov byl dnes i k poražení. Jen škoda prvních 10 minut, které jsme si nepohlídali.  

 

Sestava: Smejkal - Houdek (40. Firýt), Šulák, Amrich, Brožek - Hodonický, Starsiak, Mojcher Dorotovič D - Horák, Dorotovič