Dolní Žandov - Hranice 7:3 (3:2)

22.04.2018 14:00

18. kolo I. B třída mužů

 

[mh] Do Dolního Žandova jsme odjížděli pořád oslabeni o 6 hráčů a sestavu jsme museli doslova lepit. Proto cíl utkání byl velmi skromný. Neztratit a získat alespoň bod za remízu.

Bohužel nám vůbec nevyšel začátek zápasu, kdy jsme už v 5. minutě inkasovali branku. O chvilku později proti nám Žandov kopal i pokutový kop, ale domácí neproměnili a branku přestřelil. Bohužel jsme se i nadále dopouštěli mnoha chyb jak v obranné, tak především v útočné fázi, kdy Horák neproměnil dvě vyložené šance a domácí toho využili ve svůj prospěch a dvěma rychlými brankami ve 26. a 27. minutě navýšili své vedení už na 3:0. I čtvrtou branku vstřelili domácí, naštěstí za záda svého brankáře. První poločas uzavřel brankou David Dorotovič, který snížil stav zápasu před přestávkou na 3:2.

Ve druhém poločase jsme domácím již rychlostně ani silově nestačili a inkasovali další branky do naší sítě. Opět zde musím konstatovat, že se nám nepodařilo proměnit další dvě jednoznačné brankové situace. V 78. minutě se Davidovi Dorotovičovi podařilo snížit na konečných 7:3.

Naše herní krize se stále více prohlubuje, ale doufám, že se dostaneme do lepší formy do nejdříve, naše hra se zlepší, zlepší se i náš herní projev na hřišti a nám to přinese tak důležité body pro další působení v I. B třídě.

 

Sestava: Smejkal - Šulák, Nováček S, Fuxa, Brožek(K) - Hodonický, Štugel, Mojcher K, Horák - Houdek, Dorotovič D

Střídali: Hrkal M ml, Černík