Hranice - Chyše 4:0 (2:0)

05.10.2019 16:00

[mh] Po derby v Aši jsme na domácím hřišti přivítali tým z Chyše, kteří přijeli v přesném počtu jedenácti hráčů. Během tohoto zápasu se nám již připomněl pan Podzim a ukázal, že počasí už moc fotbalu přát nebude a že už to bude spíš ve znamení plískanic a deště.

První poločas jsme sice vyhráli 2:0, kdy se podařilo Starsiakovi a Davidovi Dorotovičovi vstřelit branku, ale optimální výkon to nebyl. Hosté častokrát velmi jednoduše prošli naší obranou na tři nahrávky a museli jsme to vždy v poslední chvíli tzv. hasit a také při nás stálo dost štěstí, neboť hostující útočníci pálili vedle branky a na naší straně nás zase velmi silně podržel brankář Piner. Vše pramenilo z toho, že jsme se často pouštěli úplně zbytečně do brejků, chtělo více trpělivosti.

Ve druhém poločase jsme přidali ještě dvě branky a pečetili tak konečný výsledek 4:0 na domácí půdě. Musím pochválit také tým Chyše, který nepřestal ani na okamžik hrát, i když výsledek byl již takový, jaký byl.

I přes to hodnotit tento zápas jako dobrý příliš nemohu. Zdaleka jsme nepředvedli takový výkon, jako jsme předvedli v Aši, kde tým šlapal jako hodinky a jen mě utvrdil v tom, že nejsme slabým týmem, ale chybí nám motivace a chuť hrát… Když vše tohle je, předvádíme velice slušný výkon.