Hranice - Dolní Rychnov 3:2 (3:0)

18.06.2017 16:00

[mh] Poslední zápas sezóny jsme sehráli na domácím hřišti proti Dolnímu Rychnovu. Utkání pro nás začalo velmi dobře a již v 1. minutě jsme se dostali do vedení brankou David Dorotovič, kdy chytrým lobem překvapil hostujícího brankáře.

Ve 26. minutě ho následoval jeho bratr Jan, který nekompromisně prostřelil brankáře a zvýšil již na 2:0. Za dalších 6 minut se trefil ještě Starsiak a zvýšil již na 3:0. Soupeř působil značně zaskočeně z tříbrankového přídělu, a tak se již do konce poločasu stav neměnil.

V prvním poločase jsme byli lepším týmem na hřišti, to však neplatilo v poločase druhém, kdy se soupeř začal dostávat do tempa, a naopak nám chvílemi docházely síly. Proto přišel zasloužený trest v podobě branky z 20 metrů, kdy se míč obrazil od tyče rovnou za Smejkalovy záda. V 57. minutě soupeř zkusil vystřelit z veliké dálky, trefil střed branky a míč bohužel propadl Smejkalovy mezi rukama, a Dolní Rychnov tak snížil již na rozdíl jediné branky. Poté přišlo několik našich dobrých šancí na navýšení náskoku, ovšem brankář hostí vše kryl a když už se ho podařilo překonat, podržela ho branková konstrukce. I hosté ke konci ještě navýšili své tempo a snažili se ještě vyrovnat stav, ovšem naše obrana, včele s veteránem Pavlem Novým, nedovolila soupeři skórovat. I proto tento duel skončil těsnou výhrou našeho týmu 3:2.

Sestava: Smejkal - Beneš, Mojcher M, Nový, Nováček - Stránský, Starsiak, Bartošek, Dorotovič D - Dorotovič J, Horák