Hranice - Kynšperk 5:4 (3:3)

15.10.2016 12:00

[mh] Výkop zápasu začal netradičně v sobotu v polodne, kdy jsme na domácí půdě přivítali mladý tým z Kynšperku.
V prvním poločase jsme hned dvakrát prohrávali. Jednou 0:1, a  2:1 pro Kynšperk. Ovšem na obě dvě branky do naší sítě jsme vždy dokázali rychle odpovědět. Dokonce jsme zápas utkání otočili v náš prospěch. Ovšem hosté do konce prvního poločasu srovnali a do kabin se šlo za nerozhodného stavu 3:3.
Ve druhém poločase jsme se brzy ujali vedení 4:3, kdy se z pokutového kopu nemýlil Zdeněk Bartošek a završil tak hattrick v tomto utkání. V tlaku jsme nepolevovali a vytvořili jsme si několik vyložených šancí na zvýšení brankového rozdílu, ale všechny byly bez brankového efektu. A tak jak to bývá, přišel trest v podobě vyrovnávající branky na 4:4 pět minut před koncem zápasu.
Ovšem souhra našich dvou podzimních posil, Houdka a Bartoška, kdy první jmenovaný našel ve vápně svou přihrávkou Zdeňka Bartoška a ten svou čtvrtou brankou v utkání rozhodl zápas v náš prospěch a prodloužil tak naší domácí neporazitelnost.
V tomto zápase bohužel ani nás ani hostující tým nepodržel výkon brankáře. Hrubé chyby se objevovaly na obou stranách a brankáři tak dali vyniknout hlavně hráčům.