Hranice - Plesná 3:3 (2:2) PK:2:4

15.09.2018 13:00

[mh] V sobotu jsme přivítali lídra tabulky z Plesné. Bohužel i bez našich dvou útočníku Starsiaka a Horáka, kteří jsou zraněni.

Utkání hrané ve vysokém tempu a za pěkného počasí slibovalo pěkný fotbal pro diváky. Úvod patřil hostům. Míč byl častěji na jejich kopačkách než na těch našich. Hra se prvních 30 minul pohybovala pouze na středu hřiště a do žádných útoků se nikdo nehrnul. Hosté tak využili příležitost nařízeného přímého kopu, kdy se střelou do středu brány, kdy Piner neudržel míč pod kontrolou, ujali vedení 1:0. Musím říct, že tato branka nám pomohla a nabudila nás hrát lepší fotbal. V rozmezí 35. – 37. minuty jsme dokázali zápas otočit brankami Rohana a Davida Dorotoviče. Plesná však dokázala do poločasu vyrovnat, a tak se šlo do šaten za nerozhodného stavu.

Do druhého poločasu už nenastoupili Rohan a Šulák, kteří museli kvůli zranění střídat. I ve druhém poločase jsme dokázali soupeře přehrávat a byli jsme tím silnějším týmem. Můžou nás však mrzet opět ty neproměněné šance. V 66. minutě se trefil podruhé v zápase David Dorotovič. Vzápětí vedl míč od poloviny hřiště Mojcher, kde byl faulován bez odpískání faulu, souboj ustál, dostal se až po pokutového území, kde byl znovu faulován a opět bez odpískání. Přišli jsme tak o možnost pokutového kopu a rozhodčí tak jen potvrdil svůj slabý výkon v tomto utkání. V 80. minutě tak soupeř srovnal na konečných 3:3 a šlo se na penalty. Zde neproměnili Štugel a Míra Čerňanský a my jsme doma uhájili alespoň bod.