Hranice - Skalná 4:3 (2:2)

18.09.2016 16:00

[mh] Do Hranic přijel již za podzimního sychravého počasí tým ze Skalné, který si velice věřil na výhru. Vše napovídalo tomu, že dnes uvidíme kvalitní fotbal, a tomu také odpovídalo hojné zastoupení fanoušků ze Skalné.
Utkání začalo opět ve svižném tempu. Hrálo se nahoru-dolů a měli jsme spousty protiútoků, které sebou bohužel nesly špatné zakončení. Ve 21. minutě zahrával přímý kop Kamil Mojcher, míč krásně umístil a nedal brankářovi vyniknout.
Za dvě minuty na to se dostál ke střele během hry nestárnoucí kapitán hranického celku Pavel Nový a zvýšil již na 2:0. Zaslouženě jsme vedli, ale s vědomím, že do konce poločasu zbývá ještě hodně času a snaze udržet tento výsledek do poločasu, jsme začali spíše bránit a to se nám začalo silně nevyplácet. Skalná ještě do poločasu stihla vyrovnat stav na 2:2.
Ve druhém poločase se šance kupily na obou stranách. Ovšem žádná střela neskončila za zády hostujícího brankáře. Až neškodná střela na branku, kterou vyslal Honza Starsiak, skončila v bráně velice překvapeného brankáře Skalné. Netrvalo dlouho a skóre zápasu se opět měnilo. Na 4:2 zvyšoval David Dorotovič. Bohužel zanedlouho po naši chybě v obraně, Skalná trestala a snížila na 4:3.
Již tak emotivní utkání nabídlo nakonec ještě jednu infarktovou situaci. V 80. minutě dostal domácí stoper Kamil Mojcher červenou kartu a hosté zahrávali přímý kop na naší branku. Dlouhá příprava na kop, který naštěstí skončil vedle naší branky. Hosté vyvíjeli tlak až do konce utkání, ale další branku jsme již neviděli a uhájili jsme tak těsné vítězství 4:3 .