Jiskra N. Kostel - Jiskra SU Hranice 0:3 (0:1)

19.09.2015 12:30

V Novém Kostele jsme nastupovali jako favorit utkání, ale od samotného začátku to tak vůbec nevypadalo. Do šancí se dostávali spíše domácí, ale zakončovali vždy nepřesně. Postupem času jsme se však dostali do zápasu a získávali převahu na hřišti, jen ta branka nám chyběla. Ve 39. minutě toto zlomil Marek Hodonický a víc se v prvním poločase neudálo.

V druhém poločase se dokázal prosadit dvakrát David Dorotovič a o výsledku již bylo rozhodnuto. Ovšem tím pro nás začalo peklo. Domácí nás začali okopávat jako brambory a jejich hra byla přehnaně agresivní. Nevím, co jim naordinoval František Straka, ale takhle se chovat na hřišti, když prohráváte o tři branky ?? Spíše než o fotbal zde šlo již o zdraví a to se i vyplnilo.Vojta Horák si odsud odvezl monokl po úderu loktem, diky kterému neohrál ani celé utkání a my dohrávali v deseti.  A domácí fanoušci ?? Ti se zase prezentovali krásnými sportovními pokřiky typu „sundej ho!! “ Toto se mi opravdu ve fotbale nelíbí a pokládám to za veliký nešvar novokosteleckých fanoušků.

 Sestava: Piner – Beneš, Mojcher, Brožek, Amrich – Hodonický ( 75. Král), Dorotovič J., Kleiner, Nováček (60. Siegert), Horák, Dorotovič D.

Trenér: José Hrkal