Královské Poříčí - Hranice 4:2 (2:0)

25.09.2016 14:00

[mh] Do Královského Poříčí jsme odjížděli pokusit se o to, získat první tři body z venkovního zápasu, i přes to, že jsme byli značně oslabeni.
Začátek utkání začal opět několika našimi příležitostmi. I soupeř nešetřil střelami na naší branku v samém úvodu utkání. Bohužel máme poslední dobou veliký problém některé z námi vytvořených šancí proměnit v branku a stále více na to doplácíme. Doplatili jsme na to i dnes. Domácí se ujali vedení střelou, kterou tečoval některý z hráčů. Postranní rozhodčího v tomto okamžiku zvedl praporek na signál ofsajdu, hlavní rozhodčí postavení mimo hru odpískal. Ovšem následovala diskuze rozhodčích a nakonec i změna verdiktu, podle kterého se o ofsajd v žádném případě nejednalo a branka je uznána. Domácí byli v tu chvíli na koni a dokázali nám do poločasu dát ještě jednu branku.
V úvodu druhého poločasu se nestihli diváci ani usadit a soupeř nám dal během 5 minut hned dvě branky a rozdíl zápasu byl již 4:0. Nám se podařilo snížit brankou naší nové posily, Zdeňka Bartoška a následným pokutovým kopem Aleše Houdka na konečných 4:2.
Soupeř si svým výkonem, který předvedl na hřišti, tři body rozhodně zasloužil. Nám se bohužel venku vůbec nedaří. Pořád čekáme na nějaký bod na půdě soupeře.
Sestava: Piner - Beneš, Mojcher M., Nový, Brožek. Houdek, Starsiak (73. Smejkal), Amrich, Dorotovič D, Stránský (60. Hrkal P), Bartošek