Kraslice - Hranice 4:3 (1:2)

30.04.2017 14:00

[mh] Utkání v Kraslicích jsme začali velmi agilně a zaslouženě jsme se brzy dostali do vedení 1:0, kdy ve 12. minutě vstřelil branku David Dorotovič. V 18. minutě se soupeři podařilo vyrovnat. Po další půl hodině však Starsiak strhl vedení na naši stranu, které vydrželo až do konce prvního poločasu.

V závěru prvního poločasu se soupeř stále víc dostával do hry a v začátku druhého svůj tlak ještě zvýšil a pramenila z toho vyrovnávající branka na 2:2 a zápas začínal od nuly. Po dalších 20 minutách se mu dokonce podařilo zápas otočit na 3:2 a nedlouho na to se dokonce po odpískání faulu ve vápně, kopal pokutový kop, který však Piner chytil. V 70. minutě se Starsiakovi podařilo vyrovnat na 3:3 a opět jsme byli v zápase. Snažili jsme hrát ještě více hrát ofenzivně, ovšem po rychlém protiútoku se domácím podařilo vstřelit branku na 4:3 a hned poté následoval hvizd rozhodčího, který zápas ukončil.

Je veliká škoda, že jsme domů nepřivezli jediný bod, z takto dobře rozehraného utkání, ovšem v tomto ročníku stále inkasujeme veliké množství branek.

Sestava: Piner - Beneš, Mojcher M, Stránský, Brožek (71. Hodonický) - Bartošek (97. Nový), Starsiak, Mojcher K, Dorotovič D - Dorotovič J, Horák

Střídali: Smejkal