Pila - Hranice 3:3 (1:2) PK:4:3

26.05.2019 17:00

[hocr] Na utkání do Pily jsme jeli vůbec poprvé (a vzhledem k vývoji v tabulce možná i naposled. Pila je v horní části tabulky a vypadá to, že postoupí do I. A třídy). Na podzim jsme s nimi hráli u nás doma a teď jsme poměřili síly na jejím domácím hřišti.

Čekali jsme těžké utkání, ale od začátku jsme byli my ten lepší celek na hřišti a domácí jsme přehrávali. Ve 22. minutě střelil první branku utkání Míra Čerňanský. Ve 26. minutě však domácí dokázali srovnat. Poté hrál fotbal nahoru dolů, kdy jsme opět domácí mírně přehrávali. Branku přinesla však až 45. minuta, kdy se opět Mírovi Čerňanskému podařilo překonat domácího brankáře podruhé a rozhodl tak skóre 1:2 pře poločasovou přestávkou.

Ve druhém poločase jsme na branku čekali pouze tři minuty, kdy ve 48. domácí dokázali vyrovnat stav na 2:2. S rychlou odpovědí přišel znovu Míra Čerňanský, kdy v 50. minutě vstřelil již třetí branku v utkání a dovršil tak hattrick v utkání. Soupeř dlouho nemohl najít odpověď a nemohl se dostat přes naši obranu. Povedlo se mu to až ve 72. minutě, kdy domácí srovnali na 3:3. Poslední 15ti minutovka přinesla ještě několik šancí, které mohli změnit výsledek utkání, ale ani jediná se neujala na žádné straně a dalších bodech musely rozhodovat opět pokutové kopy. Naše smůla v této disciplíně je opravdu obrovská a to jsme potvrdili i v tomto rozstřelu – 4:3 pro domácí Pilu.