Turnaj Hranice

21.05.2016 10:00

[hocr] Dnešní domácí turnaj v Hranicích nezačal vůbec dobře. Jak již se stává pomalu tradicí, opět nedorazil rozhodčí na turnaj. Tentokrát nebyl úsekem rozhodčích ani nominován. I přes tuhle skutečnost se turnaj bez jakýkoliv větších problémů odehrál. Je jen smutné, že kromě přípravy hráčů na zápasy se musíme starat i o tyhle věci.

Do prvního zápasu jsme nastupovali proti silnému Hazlovu. Tomu však chyběl klíčový hráč a jeho síla tedy razantně poklesla. Nebyl pro nás tedy žádný problém tento tým převálcovat v poměru 4:0.

V druhém zápase na nás čekaly Luby. Zde se hrálo velice dlouho bez branek. Zápas nabídl několik zajímavých šancí na obou stranách, ale ani jednou neskončil míč za brankovou čarou. Až v 10. minutě se opět po našem nedůrazném napadání soupeřových útočníků, lovil míč z brány – ovšem z té naší. Po tomto šoku jsme se trochu probudili a také jsme byli více na míči, ale ne a ne prolomit nulu na našem skóre. Až minutu před koncem jsme dokázali alespoň snížit na konečných 1:1.

V třetím zápase se na nás už chystala Teplá. Dnešní turnaj hrála snad nejlépe, co pamatuji. I v tomto utkání nám nedávala příliš šancí na vstřelení branky a hrát pro ní nebylo vůbec jednoduché. Nakonec jsme vyhráli těsným výsledkem 1:0.

Dnešní domácí turnaj hodnotím po herním stylu za slušný výkon. Dnes byl pochválit hlavně Marka Strunze, který dnes předvedl největší bojovnost na hřišti a hlavně svou důraznou hrou byl velice vidět !

Jediné co dnes hodnotím velice negativně, je chování některých hráčů. Arogance a nevhodné chování vůči dospělým do mládežnického fotbalu prostě nepatří. To co předvedli dnes jmenovitě Robausch A, Švagr a Hodonický mě velice zarazilo, překvapilo a hlavně zklamalo.

Sestava: Černý - Ferenc D, Ferenc K, Hodonický, Brožek - Strunz, Švagr, Robausch A