Turnaj Hranice

11.06.2016 10:00

[hocr] Sobotní ráno sice začalo deštěm, ale do začátku turnaje se mraky vypršely a zasvitlo i sluníčko, takže počasí nám opět přálo, i přes to, že poslední dobou je pouze deštivo.

Do prvního zápasu nám los přidělil Hazlov. Zde jsme chtěli ukázat, že jsme na domácí turnaj dobře připravili. Za nedlouho jsme také dokázali vstřelit branku a vypadalo to na vítězství. Ovšem pár minut před koncem, po naší nesmyslné chybě v obraně, kdy jsme pouze přihlíželi tomu, jak hazlovští zaměstnávali našeho brankáře, jsme obdrželi branku na konečných 1:1.

V druhém zápase na nás čekaly Luby, které se ke konci sezóny dostaly do velmi pěkné formy a bodové manko, které dříve získalo, velkými kroky maže. Zde jsme si také nemohli dovolit ztratit body a tomu odpovídal i náš výkon. Soustředili jsme se na hru a nasadili jsme i osobní obranu na nejlepšího lubského střelce Faru. Ten byl ze hry a my, dvěma brankami, rozhodli utkání 2:0 v náš prospěch.

V posledním zápase na nás čekalo mužstvo z Teplé. I na tomto týmu je vidět kvalitativní vzestup. Naši kluci ovšem nedovolili překvapení a Teplou smetli jednoznačně 4:0.

Turnaj hodnotím velmi slušně. Hráli jsme s nasazením a bojovností. Výhra tohoto domácího turnaje také již kolo před koncem rozhodla o tom, že celou soutěž OP mladších žáků pro letošek vyhrajeme.