Turnaj mladších žáků Luby

19.09.2015 10:00

[hocr] Do Lubů jsme odjížděli bohužel s marodkou, která nám trošku oslabila tým.
Když jsme přijeli do Lubů, nad hřištěm se snášela mlha tak hustá, že nebylo vidět na 10 metrů. Bohužel se tu udržela po většinu turnaje.
Do prvního zápasu nám los přichystal tým z Teplé. Tady jsme neměli jediný důvod zaváhat a připustit snad nějaké překvapení. Od začátku jsme ukazovali, že nic jiného než tři body nechceme. Nakonec jsme soupeře rozstříleli 4:0 za přispění „Ejdama“ Švagra, který v tomto zápase nasbíral hattrick. Ke konci se ještě prosadil, poprvé v sezóně, Dominik Kiefer.
V druhém zápase se na nás chystaly domácí Luby. Ovšem Švagr neměl ještě dost a nadělil tří brankovou nadílku i tomuto týmu a již bylo jasné, že získáme tři body i v tomto zápase. Výsledek poté ještě korigoval David Ferenc a pro něj typickým úprkem po pravé straně a nekompromisním zakončení Tomáš Švarc.
V posledním zápase na nás brousil drápy Hazlov. Od začátku zápasu jsme měli problém s výpady za obranu, které stále přibývaly. Bohužel nás nepodržel ani brankář Pepa Robouš, který dostal dvě laciné branky a tak pro nás skončil prohrou 0:2.
 

Sestava: Robouš J – Kellner, Brožek, Ferenc K, Švarc – Švagr, Kiefer
Střídali: Robouš A., Strunz, Ferenc D.

Fotky na: suhranice.rajce.idnes.cz/20150919_OPMZ_Turnaj_Luby/